Slučaj je htio da se skoro dvije godine unazad na jednom mjestu nađe grupa ljudi koji su jedni kod drugih podsticali i dodatno razvijali talente, izazivajući erupciju kreativnosti.

Malo po malo, nastala je agencija TRUST.

Vjerujemo u svoje sposobnosti, a riješeni smo da steknemo i zadržimo i vaše povjerenje. Naš ponos je naš Kreativni tim, koji uključuje režisere, pisce, novinare, grafičke dizajnere..., a naša poslovna filozofija originalnost, sistematičnost, ažurnost, posvećenost...

Za vas pravimo reklame, od idejnog rješenja do montaže i animacije, plasiramo ih, pripremamo i sprovodimo vaše marketinške i PR kampanje.  Imamo stručnjake za PR i Media konsalting koji će vam savjetovati kako, kada i gdje da kažete nešto što je vama važno.

Naši grafički dizajneri će osmisliti kompletan vizuelni identitet vaše firme ili organizacije, počevši od logotipa, kreiraće vaše sajtove, portale, osmisliti dizajn vaših knjiga, monografija, časopisa, brošura, postera, bilborda...

Sve što radimo prate naši profesionalni fotografi koji dodatno mogu osmisliti i pripremiti vaš book, dok će tim zadužen za organizaciju događaja učiniti sve da budete ponosni na to kako je protekla vaša prezentacija, koktel, prijem, konferencija ili bilo koja svečanost.

Najzad, mi za vaše potrebe sprovodimo istraživanja javnog mnjenja, od komercijalnih do političkih, marketinških i istraživanja tržišta.

Imamo metodologe i sociologe koji su, na osnovu reprezentativnog uzorka, spremni da sprovedu i najzahtjevnija istraživanja stavova javnog mnjenja.

Pratite nas putem:

2BS Forum u Budvi.

Organizovanje svečanosti.

Joomla day

Organizovanje jubileja.