ŠTA NUDI TRUST AGENCY

Marketing:

Mi pravimo reklame! Naš tim, na čelu sa režiserom Gojkom Berkuljanom i kopirajterom Đurom Radosavovićem, osmišljava idejno rješenje, priprema scenario, režira, snima i montira vašu reklamu. Istovremeno pripremamo medijski plan plasiranja vaše reklame i zakupljujemo prostor u medijima, u skladu sa karakteristikama vašeg proizvoda, poruke, projekta... Tim na čelu sa grafičkim dizajnerom Dejanom Batrićevićem priprema vaše reklame za štampu, portale, časopise, te za outdoor i indoor oglašavanje. Pripremamo i sprovodimo plan plasiranja vaše reklame ili promocije vašeg projekta na društvenim mrežama. Takođe, organizujemo javne prezentacije i promociju vašeg proizvoda, projekta ili kampanje... Bićete više nego zadovoljni našim idejnim rješenjima, sloganima i tekstovima koji prodaju vaš proizvod, uslugu, ideju...

PR:

Odnosi sa javnošću su, pored kvaliteta vašeg proizvoda, usluge, projekta i misije, nezaobilazan faktor vašeg uspjeha. Veoma je važno znati kako, kada i gdje da saopštite javnosti, bilo medijima bilo neposredno građanima, ono što je za vas i za građane bitno. Naš tim će vam u tome pomoći, koristeći prije svega višegodišnje iskustvo rada u najuticajnijim medijima u Crnoj Gori i regionu. Osim što pripremamo i distribuiramo vaša saopštenja za javnost, savjetujemo vas kako da, koristeći ostale vidove komunikacije sa javnošću, učinite da se za vas zna i da vam se vjeruje. Nudimo vam podršku uoči nastupa u javnosti, intervjua u elektronskim, štampanim i online medijima, pripremamo vas za intervjue ili druge vidove gostovanja na TV-u... Mi vam organizujemo susrete sa novinarima i urednicima i ugovaramo saradnju. Vizuelne komunikacije takođe spadaju u spektar naših usluga. U kriznim situacijama agencija TRUST je takođe spremna momentalno da djeluje, a kada predstavljate vaš rad da organizuje prezentacije, pres konferencije, prijeme, koktele, razne svečanosti i obezbijedi medijsko pokrivanje tih događaja... Za vas pripremamo press klipinge i analiziramo medijske izvještaje, sa pratećim preporukama.

Istraživanja javnog mnjenja:

Da bi se pripremila sveobuhvatna i efikasna PR i marketinška kampanja ona mora počivati na egzaktnim podacima do kojih TRUST agencija dolazi putem istraživanja javnog mnjenja, za čije je sprovođenje zadužen dr Goran Ćeranić. Sprovodimo komercijalna i politička, kao i istraživanja tržišta. Imamo metodologe i sociologe koji su, na osnovu reprezentativnog uzorka, spremni da sprovedu i najzahtjevnija ispitivanja stavova javnog mnjenja. Osim podataka o rejtingu, putem istraživanja znamo zašto vas građani više ili manje cijene i šta očekuju od vas kako bi vam ukazali povjerenje, kupili vaš proizvod ili koristili vašu uslugu. Na osnovu svih rezultata, i u kombinaciji sa organizovanjem dubinskih intervjua i fokus grupa, pripremamo preporuke za jačanje vašeg brenda i poboljšanje vašeg imidža.

Digitalne komunikacije:

Reklamiranje na webu, zastupljenost i promocija na popularnim društvenim mrežama postaje sve zastupljeniji faktor koji utiče na vaše poslovanje ili vaš imidž. Naši saradnici, u konsultacijama sa Kreativnim timom, pripremiće i voditi vaše stranice na Facebooku, Twiteru, LinkedInu, Instagramu... sa ciljem da se adekvatno predstavite i približite publici koja se uglavnom informiše preko društevnih mreža i online medija. Osim oficijelnih stranica vaše firme ili organizacije, vodimo vaše lične profile na način koji je dopadljiv mlađoj publici, ali i uz striktno vođenje računa da se izbjegne površnost. Pored toga, dizajniramo vaš sajt ili portal, sprovodimo optimizaciju radi veće vidljivosti i u skladu sa ciljnom grupom činimo da dođete do njenih pripadnika.

Event menadžment:

Za upravljanje događajima u agenciji TRUST zaduženi su event menadžeri sa iskustvom i kreativnošću, zbog čega ne sumnjamo da ćete biti ponosni na to kako je protekla vaša prezentacija, koktel, prijem, izložba, konferencija, jubilej firme ili bilo koja svečanost, poput organizacije rođendana ili vjenčanja. Nakon konsultacija sa vama, planiramo događaj, pripremamo mjesto događaja, dekoraciju i ketering, obezbjeđujemo hostese, muzičku pratnju, voditelja programa, prevoz i smještaj, dizajniramo i šaljemo pozivnice... Zavisno od vaših želja i cilja događaja, organizujemo medijsko pokrivanje događaja i snimanje, nakon čega pripremamo promotivni video i foto materijal.

Grafički i veb dizajn:

Naši grafički dizajneri će osmisliti kompletan vizuelni identitet vaše firme ili organizacije, počevši od logotipa, kreiraće vaše sajtove, portale, osmisliti dizajn vaših knjiga, monografija, časopisa, brošura, kataloga, postera, bilborda... Mi osmišljavamo, dizajniramo i obavljamo tehničku pripremu vaše reklame za štampu, portale, indoor i outdoor oglašavanje. Pišemo i dizajniramo vaše brošure, letke, pozivnice... Izrađujemo knjigu grafičkih standarda.

Fotografija:

Sve što radimo prate naši profesionalni fotografi koji vam dodatno mogu osmisliti i pripremiti vaš book.

NAJNOVIJE VIJESTI

Pratite nas putem:

2BS Forum u Budvi.

Organizovanje svečanosti.

Joomla day

Organizovanje jubileja.